GRID_STYLE

Post/Page

Weather Location

{fbt_classic_header}

Spektakl Red Bula u Meksiku, Rikardu pol pozicija

Spektakl Red Bula u Meksiku, Rikardu pol pozicija

Sjajne kvalifikacije gledali smo pred nedeljni trku za Veliku nagradu Meksika, a vozači Red Bula dominirali su na stazi.Pol poziciju osvojio je Danijel Rikardo u svom Red Bulu na …

Spektakl Red Bula u Meksiku, Rikardu pol pozicija

Sjajne kvalifikacije gledali smo pred nedeljni trku za Veliku nagradu Meksika, a vozači Red Bula dominirali su na stazi.

Pol poziciju osvojio je Danijel Rikardo u svom Red Bulu na sopstveno oduševljenje koje nije ni želeo da krije na kraju kvalifikacija. Rikardo je do pol pozicije došao u vremenu 1:14.759.

Rikardo je verovatno još zadovoljniji zbog ovog rezultata nakon debakla prethodnog vikenda kada nije uspeo da završi trku.

Drugo mesto pripalo je njegovom timskom kolegi Maksu Ferstapenu koji je dominirao u slobodinm treninzima, ali je bio i vodeći sve do poslednjeg kruga u Q3 kada je njegovo vreme nadmašio Rikardo. Ferstapen je imao samo 26 hiljaditinki slabije vreme u odnosu na Rikarda.

Treće mesto u kvalifikacijama pripalo je Luisu Hamiltonu u Mercedesu, a u prvih deset našli su se i Sebastijan Fetel u Ferariju, Valteri Botas u drugom Mercedesu, Kimi Raikonen u Ferariju, Niko Hilkenberg i Karlos Sainc u Renou i Šarl Lekler i Markus Eriksen u Zauberu.

Trka se vozi u nedelju, od 20:10 uz prenos na Sport Klubu 1.

Sumber: Google News | Liputan 24 Bula

Tidak ada komentar