Gorivo, ki podaljšuje življenjsko dobo motorja

Iklan Semua Halaman

Header Menu

Gorivo, ki podaljšuje življenjsko dobo motorja

Berita 24 Indonesia
Minggu, 15 Juli 2018
Gorivo, ki podaljšuje življenjsko dobo motorja

Vsebino omogoča MOL

Ko gre za avtomobile in življenjsko dobo motorja, izjemna kakovost nikakor ne more biti razkošje. Kot strokovnjaki za razvoj goriv v Skupini MOL ponujamo goriva EVO, ki motor dokazano čistijo in ga ohranjajo čistega.

Goriva MOL EVO so goriva vrhunske kakovosti z odlično močjo čiščenja in ohranjanja čistosti motorja.

Goriva MOL EVO so dostopna na vseh 46 bencinskih servisih MOL v Sloveniji.

Komponente, ki jih vsebujejo goriva EVO, iz sistema za dovod goriva odstranijo vse usedline, zaradi česar v ''srce'' ; avtomobila priteka optimalna količina goriva, to pa zagotavlja enakomernejše delovanje ter možnost, da boste z enim rezervoarjem goriva opravili večjo razdaljo. Za voznike je že to ena izmed velikih prednosti, in če se zmanjša še količina usedlin, se zmanjša tudi možnost okvare motorja, kar hkrati podaljša njegovo življenjsko dobo.

Goriva MOL EVO z izboljšano vsebnostjo dodatkov zmanjšujejo nastajanje oblog. Čistejši sistem vbrizga zagotavlja optimalno doziranje količine goriva in s tem stabilno delovanje tako motorja kot samega vozila. Zahvaljujoč posebnim inovativnim dodatkom, goriva MOL EVO tako ščitijo sestavne dele motorja pred korozijo in nastankom oblog ter poskrbijo za čiščenje že nastalih oblog. Z redno uporabo bo celoten sistem za oskrbo z gorivom, od rezervoarja, injektorja pa vse do ventilov, ostal čist, motor pa bo ohranil svojo prvotno odzivnost, pospešek in porabo goriva.

MOL gorivo

Skladno z rezultati testiranj na motorjih, ki so jih opravili v skladu s standardi CEC F-20-98, TDG-F-13/GDI, CEC F-23-01 in CEC F-98-08 organizacije European Lab, določeni tipi goriv EVO z izboljšanim paketom dodatkov, učinkovito zmanjšujejo količino obstoječih oblog do 58 odstotkov in na tak način čistijo motor in sistem vbrizga goriva.

Voznikom so na bencinskih servisih MOL na voljo sledeča goriva EVO: EVO 95, EVO Diesel in EVO 100 Plus, na avtocestnih bencinskih servisih MOL Pince in MOL Lormanje pa dodatno tudi dizelsko gorivo EVO Diesel Plus.

Za vse vrste motorjev

Naj avto poganja bencinsko ali dizelsko gorivo, z gorivi EVO smo za oba tipa razvili boljšo, čistejšo in varčnejšo rešitev. Zaradi posebne sestave, izjemne kakovosti ter posebnih dodatkov, goriva EVO manj obremenjujejo okolje. Nadaljnja prednost čistega delovanja motorjev je, da so bližje načrtovanim tovarniškim parametrom, torej bodo emisije škodljivih snovi prav tako manjše. Z uporabo goriv EVO prispevamo tudi k varovanju okolja, saj naša goriva ne le ustrezajo okoljskim standardom Evropske unije, temveč jih v mnogo primerih celo presegajo.

Ali imajo goriva MOL EVO učinek čiščenja motorja?

Ali so goriva MOL EVO na voljo na vseh 46 bencinskih servisih MOL po Sloveniji?

Sumber: Google News | Liputan 24 Dobo